Gefeliciteerd, je mag examen gaan doen.

Je staat op het punt om examen te gaan doen. Om je alvast een beetje te helpen met voorbereiden heb ik wat informatie voor je verzameld op deze pagina. Lees alles goed door zodat je zorgeloos je examen in kunt gaan.

Rijschool Machtigen

Voordat we kunnen beginnen met het afrijden moeten we er eerst voor zorgen dat Autorijschool van Brandenburg gemachtigd is om op te treden als rijschool bij jouw examen. Hiervoor moet je via het CBR inloggen met jouw DigiD account en via de button "Rijschool machtigen" het proces afronden.

Naar Mijn CBR

 

Voorbereiding

We hebben alvast wat informatie voor je verzameld om je zo goed mogelijk voor te kunnen bereiden op je examen. Dit hebben we verzameld en verwerkt in een aantal blogs. Zo weet je zeker dat je up to date bent en vergroot je de kans op slagen!

Bekijk onze blogs

 

Gezondheidsverklaring aanvragen

Een van de belangrijkste dingen die je moet doen is een gezondheidsverklaring aanvragen. We hebben dit ook beschreven in de blogs van eerder maar ik wil je er toch nog even los op attenderen. Let er ook goed op dat je de aanvraag via het CBR doet. Er zijn namelijk valse websites in de lucht waar je geen officiele gezondheidsverklaring aan vraagt. Doormiddel van onderstaande link weet je zeker dat je op de juiste pagina uitkomt.

Gezondheidsverklaring aanvragen

 

Theorie examen aanvragen

Sta je op het punt om je theorie examen te doen? Dan moet je dit eerst via het CBR aanvragen. Om ervoor te zorgen dat je dit via de juist link doet hebben wij dit alvast voor je klaargezet. Maak gebruik van onderstaande button om bij de juiste pagina uit te komen.

Theorie examen aanvragen

 

Veelgestelde vragen

Met een speciaal ingerichte pagina proberen wij alle vragen die je zou kunnen hebben te beantwoorden. Staat jouw vraag er nou niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op en dan helpen we je verder. Voor nu kun je alvast een kijkje nemen op de veelgestelde vragen sectie.

Naar veelgestelde vragen

 

Vragen?

Wil je nog iets weten wat niet op deze pagina behandeld is? Stel dan gerust je vraag via WhatsApp (mobiel Clemens), bel ons op 0481–450593 of stel je vraag via het contact formulier.

Stel een vraag

 

Veel succes!

Ik hoop dat je wat hebt gehad aan de informatie op deze pagina en wens je alvast veel succes met het praktijkexamen! 

 

 

Met vriendelijke groet, 

Clemens van Brandenburg