Referenties

Ben je benieuwd hoe geslaagden de rijlessen hebben ervaren bij Autorijschool van Brandenburg? Hieronder lees je enkele referenties van geslaagden.

 - Autorijschool van Brandenburg

"Ik heb gekozen om bij Autorijschool Brandenburg te rijlessen omdat ik graag een vaste instructeur wil. Ik heb met Clemens een band opgebouwd wat voor mij erg goed werkte. Clemens was serieus op de momenten waar nodig, maar we hebben ook vaak gelachen. Ik ben uiteindelijk in 1 keer geslaagd. Ik zou door de totale ervaring Autorijschool Van Brandenburg zeker aanraden omdat het erg leerzaam was op een leuke manier. De lessen waren erg afwisselend en in Nijmegen én Arnhem waardoor je goed voorbereid wordt om uiteindelijk zelfstandig te rijden".

Niek Berends

 - Autorijschool van Brandenburg

“Via vrienden kwam ik terecht bij Autorijschool Brandenburg. Uiteindelijk kwamen mijn ouders ook met deze rijschool aan. Mijn eerste autorijles vond ik heel eng. Clemens stelde mij heel erg gerust en deed alsof het niets voorstelde. Ook was ik nooit bang om fouten te maken omdat je dit nooit erg vond. Naast alle gezelligheid vond ik het de autorijlessen ook heel leerzaam. Ik ben dan ook in 1 keer geslaagd. Autorijschool Brandenburg zou ik bij iedereen aanraden”.

Alex Graven

 - Autorijschool van Brandenburg

“Doordat mijn broer al bij Autorijschool Brandenburg rijlessen heeft gehad, was voor mij de keuze eenvoudig. Ik had goede verhalen gehoord over deze rijschool. Mijn ervaring was dan ook erg goed. De lessen waren altijd gezellig en de lessen waren precies lang genoeg. Ik ben dan ook in 1 keer geslaagd voor mijn praktijkexamen. Ik zou deze rijschool zeker aanraden bij vrienden en familie omdat het altijd leuke en leerzame rijlessen waren. Hierdoor heb je een grote kans op slagen”.

Edwin Derksen

 - Autorijschool van Brandenburg

“Ik ben bij de autorijsschool van Clemens terecht gekomen door mijn stiefvader. Mijn zus en had voor mij ook bij deze rijschool rijles gehad. Beide hadden hier een goede en leuke ervaring met Clemens beleefd. Als ik rijles kreeg was ik vooraf altijd erg zenuwachtig. Doordat ik met Clemens reed was ik altijd erg op mijn gemak gesteld. Clemens was altijd in voor een grapje tijdens het lessen. Door Clemens heb ik goed en oplettend leren rijden. Dit was dan ook de reden dat ik in 1 keer geslaagd ben. Ik zou deze rijschool dan ook zeker aanraden bij andere mensen. Dit omdat je op een fijne en persoonlijke manier benaderd wordt tijdens het rijden en je, je op je gemak voelt”.

Manuk Lindsen

 - Autorijschool van Brandenburg

"Via mijn zus ben ik autorijschool van Brandenburg gekomen. Daarnaast wist ik ook dat veel jongeren uit het dorp bij Clemens lessen volgde en waren hier altijd lovend over! Mijn ervaring zelf was erg goed. Ik heb veel geleerd en natuurlijk ook erg gezellige lessen gehad en daardoor ben ik gelukkig in één keer geslaagd! Kortom zeker een aanrader want als je een gezellige maar ook goede rijinstructeur zoekt dan moet je bij Clemens van Brandenburg zijn!"

Bram van de Pol

 - Autorijschool van Brandenburg

"Ik heb autorijschool van Brandenburg gevonden via internet. Mijn keuze voor deze rijschool was makkelijk. Door de positieve verhalen, de goede prijs en één instructeur was ik overtuigd. Tijdens de rijlessen was het altijd gezellig en de uitleg was duidelijk. Ik ben uiteindelijk naar vier keer geslaagd. Ik zou Clemens zeker aanraden als rijinstructeur omdat de lessen altijd simpel en duidelijk waren."

Floor Schinkel

 - Autorijschool van Brandenburg

“Ik ben bij autorijschool van Brandenburg gekomen door mijn broer en zus. Zij hadden positieve verhalen en daardoor was mijn keuze gemakkelijk. Ik heb ook uiteindelijk voor deze rijschool gekozen omdat er 1 instructeur is en de prijs van het lespakket was goed. Mijn algemene ervaring was goed door de gezelligheid en dat ik iedere les weer iets nieuws leerde. Als ik een fout maakte, was dit nooit erg. Ik ben dan ook in 1 keer geslaagd. Ik zou deze autorijschool aanraden!”

Suzanne

 - Autorijschool van Brandenburg

“Door mijn buurjongen ben ik bij autorijschool van Brandenburg gekomen. Hij leste al bij deze autorijschool en was positief. Mijn ouders hadden destijds een proefles voor mij geregeld en dat beviel erg goed. Ik kreeg elke keer weer goede feedback van Clemens en de sfeer in die auto was erg goed. Ik ben uiteindelijk in drie keer geslaagd. Ik vond het erg fijn om een vaste rijinstructeur te hebben en vond dat Clemens alles heel duidelijk uitlegde”.

Pepijn