Pakket A

Welke specificaties dit lespakket bevat lees je uitgebreid hieronder. Wil je dit pakket of een proefles aanvragen? Klik op de button.

Pakket A aanvragen

Hoe kies ik een pakket?

Een rijlespakket kiezen terwijl je nog niet gereden hebt is moeilijk. Ik help je daarbij! Aan de hand van de gratis proefles bepalen wij samen welk pakket je nodig hebt zodat deze goed bij je aansluit.

Kies een lespakket waarvan jij denkt dat die bij je aansluit. Dit lespakket is niet definitief gekozen. Na de eerste rijlessen bepalen wij zelf welk pakket bij je past. Dit wordt uiteindelijk je definitieve pakket die ook afgerekend wordt.

 

Inbegrepen in pakket A

In lespakket A zijn 30 lesuren inbegrepen van €58. Daarnaast is ook het praktijk examen inbegrepen ter waarde van €260. Om je voor te bereiden op het theorie examen is er bij pakket A een theorie cursus (t.w.v. €50) inbegrepen.

 

Niet inbegrepen in pakket A

In dit pakket is het theorie examen (t.w.v. €41.00) niet inbegrepen. Deze dien je zelf aan te vragen en af te rekenen bij het CBR. Daarnaast is de Tussentijdse Toets (t.w.v. €245) ook niet inbegrepen als je voor lespakket A kiest. De Gezondheidsverklaring (t.w.v. €41) is in geen enkel lespakket inbegrepen. Deze Gezondheidsverklaring dien je zelf aan te vragen.

Pakket A aanvragen

Veel antwoorden op jouw vragen zijn waarschijnlijk beantwoord. Heb je toch een andere vraag? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem contact op via het contactformulier.

Bekijk veelgestelde vragen