Veelgestelde vragen

Veel vragen staan hiertussen. Heb je toch een andere vraag? Neem gerust contact op via het contactformulier.

Overige informatie

Hoe je een Gezondheidsverklaring aanvraagd heb ik uitgebreid beschreven in mijn blog. 

Een rijles plannen we na een autorijles of via WhatsApp. Een eerste rijles plannen we bij het eerste contact.

Meerdere rijlessen in een week is mogelijk bij Autorijschool van Brandenburg.

  • Een Gezondheidsverklaring.
  • Je legitimatiebewijs.
  • Je tussentijdsetoets formulier als je deze hebt gedaan.
  • Ingevuld Zelfreflectie formulier.

Sta je op het punt om je theorie examen te doen? Dan moet je dit eerst via het CBR aanvragen. Om ervoor te zorgen dat je dit via de juist link doet hebben wij dit alvast voor je klaargezet. Maak gebruik van onderstaande button om bij de juiste pagina uit te komen.

Theorie examen aanvragen

Voordat we kunnen beginnen met het afrijden moeten we er eerst voor zorgen dat Autorijschool van Brandenburg gemachtigd is om op te treden als rijschool bij jouw examen. Hiervoor moet je via het CBR inloggen met jouw DigiD account en via de button "Rijschool machtigen" het proces afronden.

Rijschool machtigen

Een van de belangrijkste dingen die je moet doen is een gezondheidsverklaring aanvragen. We hebben dit ook beschreven in de blogs van eerder maar ik wil je er toch nog even los op attenderen. Let er ook goed op dat je de aanvraag via het CBR doet. Er zijn namelijk valse websites in de lucht waar je geen officiele gezondheidsverklaring aan vraagt. Doormiddel van onderstaande link weet je zeker dat je op de juiste pagina uitkomt.

Gezondheidsverklaring aanvragen

Lespakket informatie

Aan de hand van de gratis proefles bepalen wij samen welk pakket je nodig hebt zodat deze goed bij je aansluit.

Wanneer je niet alle uren gebruikt uit je pakket, krijg je deze uren terugbetaald. 

Wanneer je uren te kort komt, kun je deze los erbij kopen. Een los lesuur kost €58. In overleg met mij bepalen we hoeveel extra uren je nodig hebt. Over deze uren wordt geen extra korting gegeven.

Een spoedcursus is zeker mogelijk bij Autorijschool van Brandenburg. Vraag naar de voorwaarden via het contactformulier. 

In principe is een praktijkexamen niet los te boeken zonder dat je lessen hebt gehad. De kosten voor een los praktijkexamen zijn €260.

Iedere keer dat je het theorie examen aflegd betaal je hier een vast bedrag voor. Momenteel is dit door het CBR vastgesteld op €41.00.

Voordat je examen gaat doen ben je verplicht een gezondheidsverklaring aan te vragen. De kosten hiervoor zijn momenteel €41.